Training zijnsgerichte begeleider

ZIJN is vol leven

Openavond dinsdagavond 6 maart.
Voor mensen die een van mijn cursussen willen doen geef ik deze avond een demonstratie van een focussessie en doen we samen een authenticiteitcirkel. Aan de hand van deze ervaring kun je wellicht beter besluiten om wel of niet mee te doen.

Tijd: 19.00 – 21.30
Prijs: 10 euro

Na deze training kun je zelfstanding focussessies en authenticiteitcirkels geven. Deze twee technieken maken de ZIJNskwaliteit in het leven zichtbaar en ervaarbaar. ZIJN is een niet doen vol actie. De actie die voortkomt uit ZIJN is afgestemd op het geheel en is dienend. Ik zie dit als een belangrijke toegevoegde waarde aan de maatschappij. Het gaat over zingeving, essentie, wezenlijke verandering, de eenvoud van aanwezigheid en contact.

Er ontstaan meer momenten van ZIJN in je leven.

Ik geef deze trainingen ook in de hulpverlening en gebruik hiervoor een andere website herstelgerichtluisteren. Na deze training kun je als trainer op deze website komen en/of deze website gebruiken als promotiemateriaal.

De training is op vrijdagochtenden in Amsterdam en start 30 maart 2018. Wanneer je niet op vrijdagochtend kunt neem dan even contact op voor andere mogelijkheden. Wanneer je twijfelt neem dan ook even contact op.

Er zit een zomerstop in van half juni tot begin september. De training is klaar in november.

De training bestaat uit;
1.Om de week Focussen (12 sessies)
2.Om de week AuthenticiteitCirkel (16 sessies)
3.Intensief weekend (30 juni) met onder andere zweethut, opstellingen en verbonden ademen
4.Individuele sessies (4 sessies)
5.Intervisie na de training zolang nodig is

Kosten: 900 euro inclusief btw, reader en all inclusive weekend. In delen betalen is geen probleem.

Het is een ervaringsgerichte training waarbij je door veel te oefenen leert hoe je personen en groepen kunt begeleiden. Ik verwacht volledige committent (aan jezelf), wat betekent dat je maximaal drie lessen kunt missen en je bereidt bent om jezelf (op een vriendelijke manier) te confronteren. Mis je meer dan drie lessen dan kun je die tegen extra betaling individueel inhalen.

In het tweede deel van de training geef je minimaal een keer les aan de groep en begeleid je minimaal een persoon thuis. Beide aspecten evalueren we in de groep. Lesgeven is een intensieve manier van leren. Tijdens het weekend in juni besteden we aandacht aan het voorbereiden van een les.

Ben je bereid om zelf te veranderen, anderen te begeleiden in hun verandering en je innerlijke aandacht te intensiveren? Meld je dan aan.

Ben je bereid om te veranderen en je innerlijke aandacht te intensiveren?

Aanmelden: door 200 euro over te maken op NL 87 ABNA 0535232578 tnv Ferry Maidman en mij een bericht sturen via onderstaand formulier.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht