fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Individuele begeleiding Ferry

verlies geen tijd in je zoektocht

Wil je ontwaken?

Wil je jouw vrijheid ervaren?
Wil je Fundamenteel Welzijn ervaren?

Welkom bij Individuele begeleiding

Wanneer je bent vastgelopen in je leven, een sterk verlangen hebt om jezelf te realiseren of innerlijke leiding zoekt kan ik je drie maanden  begeleiden.

Je krijgt tien individuele sessies. In de eerste sessie breng ik je in contact met mentale stilte (essentie). In de tweede sessie laat ik je kennismaken met ontwaking. In de derde sessie laat ik je de kracht van verbonden ademen ervaren. De overige sessies gaan over jouw porpuse en ecties in je leven en integratie.

Wat is dat en wat heb je er aan? De overige sessies zijn een herinneren en integreren van dit ontwaken in je dagelijkse leven. Na afloop van dit traject weet je hoe je jouw innerlijke rust en leiding ten aller tijden kunt vinden.

De kracht van dit traject zit in de persoonlijke afstemming en de directheid.

Investering: 750 euro inclusief btw
Een losse sessie: 85 euro inclusief btw

Je kunt dit traject (voor een groot deel) met je persoonlijk ontwikkelingsbudget betalen. De meeste bedrijven en instellingen hebben dit (vraag dit aan de hrm afdeling).

Heb je weinig geld? Doe een (creatief) voorstel.

Resultaten

1.Je leert hoe je angst, onrust en andere vormen van lijden in 15 minuten transformeert naar ontspanning en helderheid.

2.Je ervaart binnen twintig minuten (non duale) essenties zoals; kracht, leiding, versmeltende liefde, stilte, licht, warmte, ruimte, leegte, aanwezigheid of helderheid. Per persoon is dit verschillend.

3.Je weet twijfelloos wat de ervaring van conceptloze aanwezigheid Ik ben is en hoe je hier in kunt verblijven. Dit is de deur naar ontwaken.

4.Met de infrastructuur (bv je enneagramtype) en technieken die ik je geef kun je zelf verder en houd je een stabiele focus op ontwaking, groei en actie in de wereld.

Ik ben

Ik ben is pure conceptloze aanwezigheid en ligt precies tussen het persoonlijke en het oneindige in. Het is de deur naar Zelfrealisatie. Ik ben is iets heel simpels en alledaags. Het is zo gewoon dat je er steeds overheen kijkt. 

Vanuit mijn ervaring is het realiseren en herinneren van deze eenvoudige conceptloze aanwezigheid de hoogste spirituele beoefening die er bestaat.

Ik garandeer je dat je na drie maanden de conceptloze aanwezigheid (ik ben) helder ervaart. Ik ben is je basisvertrouwen en je innerlijke leraar. Ik ben is opgebouwd uit liefde, aanwezigheid, gewaarzijn, kracht, leegte en dynamiek. Ik laat je deze verschillende dimensies gedurende het traject onmiddelijk ervaren.

Ouder worden en de dood

Je ouders liggen achter je en de dood staat voor je. Na de midlife crisis wat vooral gaat over het erkennen en aanvaarden van je fysieke sterfelijkheid komen er nog een aantal kwetsbare en krachtige fases. De vitaliteit van het lichaam neemt vroeg of laat af en afweermechanismen breken af. De schaduwgevoelens van het eerste deel van je leven komen na je vijftigste naar boven drijven. Allemaal stof om te ontwaken.

Tijdens de begeleiding leer ik je omgaan met het ouder worden. De fysieke dood is onvermijdelijk. Door bij de felt sense te blijven van dit proces ontstaat er ruimte voor het onbekende. Bewust sterven is een avontuur.

Twijfelloosheid

Voor mensen die al langer op het pad van ontwaken en zelfrealisatie zitten en nog twijfel ervaren over hun realisatie zijn deze drie maanden geschikt om volledig twijfelloos te worden. Het maakt niet uit of je al een leraar hebt of een bepaalde leer of religie volgt. Soms ontstaat er een blinde vlek wanneer je lang vanuit een bepaald kader naar bevrijding kijkt. Je kunt dit traject dus doen naast datgene waar je hart al ligt. Ik vind het leuk om samen met jou tot de kern te komen. De uiteindelijke realisatie is voor iedereen en elke leer hetzelfde.

Op het moment dat je jezelf ervaart als bewustzijn kunnen we in helderheid onderzoeken naar het moment van identificatie met een gedachte of stemming. Identificatie van bewustzijn met een object is de enige belemmering die er bestaat in Zelfrealisatie. De persoon, gedachtes, gevoelens en conditioneringen op zichzelf zijn niet het probleem. Die kun je laten gaan zoals ze gaan.

Patronen in werk en relaties

Mocht je in eerste instantie niet geïnteresseerd zijn in Zelfrealisatie dan kunnen we deze sessies ook gebruiken voor het onderzoeken van belemmerende patronen in bijvoorbeeld werk en relaties. Belemmerende patronen houden zichzelf in stand, omdat er iets niet gezien is of omdat jij ergens een overtuiging hebt dat het patroon je helpt.

Bij succesvolle ondernemers zie ik af en toe een diepe zingevingscrisis ontstaan, omdat het ondernemen over leven en dood gaat. In ondernemen werk je met een enorme instinctieve kracht die veel weerstand in je omgeving kan oproepen. Heb je nog contact met je zielsstroom en is je ondernemersschap nog verbonden met je natuur?

In relaties heb je een romantische, strijd en bewuste fase. De strijdfase kom je soms niet alleen door. Je hebt een gestructureerde visie manier van communiceren nodig. Het maakt je beiden heel.

Ik leer je een eenvoudige manier om via het lichaam en het lijden tot Fundamenteel Welzijn te komen. Ik weet inmiddels dat dit voor iedereen werkt en dat het de kern is van elke religie.

Tip

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in zelfrealisatie of simpelweg met gelijkgestemde mensen wil omgaan ga dan naar satsang met: Prajnaparamita.

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

1 + 10 =

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman & Yashodara Landvreugd met Liefde & Plezier

Share This
Stel hier je vraag