fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Technologie voor de nieuwe wereld.

Zuurstof in het lichaam brengen lost trauma en pijn op. Dit kun je direct ervaren door bijvoorbeeld twintig minuten verbonden te ademen. Een volledige ademhaling activeert mijn volledige intelligentie (guru principe, hoger weten). Ik zie verbonden ademen als een natuurlijke technologie om de volledige mens te ontwikkelen. Eerst worden trauma’s en patronen losgelaten en daarna ontstaat er ruimte voor zuivere intelligentie. Het lichaam is de sleutel naar ontwaking, gezondheid, groei en geluk.

Een volledige ademhaling brengt zuurstof naar alle delen van het lichaam, dit kun je trainen

Ik heb in mijn leven al heel wat verbonden ademsessies gedaan en gegeven. De laatste tijd bij Tom van Huijstee krijg ik echter diepere inzichten over het verbonden ademen. Hij is de eerste die me laat ervaren wat een volledige ademhaling (niet) is en hoe de overtollige energie het lichaam verlaat. Het sluit perfect aan bij mijn ervaring van bio energetica en groei.

Een volledig mens is ontspannen en bewegelijk tegelijk, het lichaam zoekt altijd naar heling en evenwicht

Intentie.

Het werk begint altijd met een intentie. Wat wil je meer in je leven? Wat is er nu belangrijk? Een intentie is voor mij een uitreiken naar een betere versie van mijzelf. Groei in de wereld als persoon is oneindig. De intentie geeft helderheid over het proces waar je sowieso al in zit. Wanneer er geen intentie opkomt kun je ook een stukje schaduwwerk doen door jezelf de vraag te stellen; waar ben ik het meest bang voor? Hiermee ademen en zijn met wat er is geeft ook ruimte naar meer leven.

Vijfennegentig procent van de mensen gebruiken minder dan vijftig procent van hun ademcapaciteit

Loodgieterwerk.

De eerste twintig minuten is met (wils) kracht de volledige ademhaling benaderen. Een volledige ademhaling begint in de buik, gaat door naar de sexualiteit, de borst, nek en zelfs het hoofd. De ademhaling kan op allerlei plekken gestagneerd zijn en door op triggerpoints te drukken, door de pijn heen te gaan kan de spanning vrijkomen.

Tonen.

Doordat op de opeenhoping van spanningen wordt gedrukt, komt de vastgezette energie in beweging en door een langgerekte toon te maken kan het via de mond, handen en voeten het lichaam verlaten. Dit kun je letterlijk ervaren. De handen kunnen verkrampen bij heftige weerstanden/geloofsovertuigingen. Deze verkramping is een teken van loslaten, de energie wil eruit.

Plop.

Door actief in te ademen komt er door de zuurstof een hogere trilling in het lichaam en drijft het lagere trillingen het lichaam uit. Vastgezette emoties en overtuigingen komen los. Door de uitademing te laten vallen door een volledig loslaten krijgt het lichaam de informatie dat het kan loslaten en ontspannen. Deze plop is een belangrijk onderdeel van de ademsessie. De uitademing kan heel subtiel worden gemanipuleerd en gecontroleerd. De kunst is om het totale loslaten te vinden.

Intelligentie van het lichaam.

Na twintig minuten loodgieterwerk en de kanalen ontstoppen is het tijd om de ademhaling zelf de ruimte te geven. Het lichaam neemt het proces zelf over en stuurt de ademhaling en het loslaten zelf aan. In deze fase laat ik mezelf bewegen, ademen zoals het komt. Dit is elke sessie totaal anders. Dit kan tien minuiten duren of twintig minuten, maar op een gegeven moment is het klaar. Inziochten volgen vooral in de fase en naar het einde toe. De trilling die er dan is zorgt voor nieuwe concepten en ervaringen. Bij mij voelt het vaak als een les of channeling.

De bedoeling.

Het idee is om er volledig te zijn met alles wat er in me speelt. Niet overmatig nadenken, reageren, mezelf in het moment volledig te uiten, tot leven komen. Ik heb ervaren dat visie in het moment wordt geboren in contact met het geheel. Een mentale visie is een vorm van controle die beperkend is. Door steeds de fysieke ruimte te zoeken in de ademhaling ontstaat er steeds meer ruimte voor de gerealiseerde persoon. De persoon die verbonden is met de bron.

Pijn en opluchting.

Door hier een paar maanden mee bezig te zijn en veel sessies te doen leer en ervaar ik veel over deze techniek. Ik spreek er ook met anderen over en zie de helende werking die het bij hen heeft. Ik zie mensen een voor een open gaan. Het drukken op de triggerpoints kan pijnlijk zijn. Ik zie vooral dat het goed werkt en de pijn is mijn eigen pijn. Door het te containen, aan te gaan en te releasen vloeit spanning af en ontstaat er ruimte. Een wonder is dat de triggerpoints uiteindelijk geen pijn meer doen.

Op een gegeven moment drukte hij op een triggerpoint in mijn keel. Het deed zo’n pijn dat ik overeind kwam en mijn nek volledig aanspande en begon te schreeuwen. Een oerschreeuw. Toen de verkramping en schreeuw over waren ontspande alles als nooit te voren. Ik voele ruimte en vrijheid om mezelf nog meer te uiten. 

In mijn bijeenkomsten doen Tom of mensen die door hem zijn getraind de ademsessies.

 

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

9 + 6 =

Share This
Stel hier je vraag