fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

3 Months Residential Intensive
January 10th to April 9th, 2023
Ecovila Piracanga, Bahia, Brazil

Mijn spirituele zoektocht begon met het ondergaan van rebalancing massage. Het is een diepe ontspanningsmassage waarbij ik leerde voelen. Het is een combinatie van meerdere lichaamswerk technieken en is ontwikkeld bij Osho.

Na het ontvangen te hebben als klant ben ik een jaartraining gaan doen en later een week bij Samadhi Pirola toen hij nog in Nederland woonde. Het is echt een vak. Hij heeft het geleerd van de grondleggers en het werd in die tijd in 21 daagse retraites gegeven.

Hij is op een gegeven moment naar Brazilie verhuisd naar een eco community. Hij organiseert nu een opleiding waarin hij al zijn kennis van de rebalancing, leven in de jungle en eco community gaat delen. Voor Yashodara en mij heeft het meerdere aspecten om mee te doen;

– (opnieuw) leren van rebalancing en daarmee sessies geven
– een kado aan het lichaam
– drie maanden in de tropen en eco village wonen
– leren van zijn netwerk (ook omdat ik in Nicaragua land heb gekocht)
– lijkt me te gek om drie maanden met een kleine groep op een innerlijke reis te gaan

Ik dacht ik deel het in de nieuwsbrief, misschien zijn er mensen die mee willen. Voor Brazilie heb je op dit moment een negatieve pcr test nodig.

Hieronder de text van de opleiding en all info. Je kunt direct contact met hem opnemen. 

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

7 + 6 =

Share This
Stel hier je vraag