fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Een echte leider heeft contact met zijn of haar essentie en geeft ruimte aan anderen

Een leider (in onze maatschappij meestal mannelijk, maar hoeft niet) bouwt een podium om anderen te laten schitteren. Door aanwezig te zijn vanuit de essenties kracht en helderheid wordt het mogelijk om een podium neer te zetten waarin anderen kunnen bewegen, onderzoeken, groeien, spelen, etc.

De man in het gezin is in het beste geval een leider. Hij zorgt voor de basis, het kader en de veiligheid. De vrouw en de kinderen krijgen hierdoor de kans om te ontspannen en te schitteren. Dit beeld geeft misschien ook een invulling aan andere archetypes zoals; de school leraar, de guru, de therapeut, de president, de directeur, de generaal, de koning. Zonder eigen belang creëren al deze leiders een podium voor anderen. Dit is een duidelijke droom, visioen, levensmissie en bestemming.

De vrouwelijke energie is in essentie creatief en verbindend. Ze is smeltende liefde, holding the space, in verbinding met alles. Als de man het contact verliest met zijn vrouw(elijkheid) en/of omgeving dan is het podium afgescheiden van de essentie en nutteloos.

Het enige wat jij kunt doen is aanwezig zijn in essentie.

Share This
Stel hier je vraag