fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

adem massage

adem als deur naar vrijheid

 

Wil je fris reageren in elke situatie?

Wil je contact met je hogere zelf? 

Een belangrijk onderdeel van groei is autonoom in het leven staan. Mijn ervaring is dat wanneer de ademhaling volledig is mijn autonomie vergroot. Er is steeds meer actie zonder dat mijn angst en schaamte in de weg zitten. Dit voelt als krachtig en vrij. Ik zet makkelijk mijn grenzen, ik neem in het moment verantwoordelijkheid voor wat ik belangrijk vind, ik ben afgestemd op een hogere intelligentie en ik geniet van eenvoud.

Mijn hypothese is dat de meeste mensen slechts vijftig procent van hun ademcapaciteit gebruiken

De reden van deze beperkte ademhaling is het ingedrukt worden door allerlei regels en normen in de opvoeding en de maatschappij. De vrije expressie wordt afgeremd en door de adem subtiel in te houden kunnen we verder. Adem inhouden staat gelijk aan minder voelen. De kunst is om weer tot uitdrukking/expressie te komen. Door de volledige ademhaling terug te vinden, komt er een onschuldige en krachtige levendigheid.

Door technisch de ademhaling te verbeteren en de spieren die hierbij belangrijk zijn te ontspannen gaat de groei vanzelf. Om tot ontspanning te komen begeleiden we de ademhaling met (triggerpoint) massage en het stimuleren van geluid maken (tonen). Spanning kan onder andere het lichaam verlaten via geluid en aanraking.

Ademmassage is met kleding aan en is voornamelijk gericht op het verklijgen van een volledige ademhaling.

Yashodara doet de ademmassage met vrouwen en ik doe het met mannen. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en hierin zoeken we samen de beste manier van ademen. Er zijn groepssessies en individuele sessies.

Quantum light breathe (1,5 uur)

Verbonden ademen is een manier om in contact met de wonderen van het lichaam te komen.

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

12 + 14 =

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman & Yashodara Landvreugd met Liefde & Plezier

Share This
Stel hier je vraag