fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Het ervaren van ontwaking is in mijn programma’s altijd het doel. Verschillende mensen hebben verschillende ingangen. Mijn voorkeur en specialiteit is inquiry (focusing). De meeste mensen kan ik hiermee bereiken. Soms is er eerst wat ander werk nodig zoals verbonden ademen, meditatie, zweethut, mantra reciteren of een andere methode. Mijn ervaring is wel dat iedereen uiteindelijk bij de subtiele inquiry van het focusing terecht komt. Ontwaken en het integreren ervan in het dagelijkse leven vergt een steeds subtielere aandacht.

Mijn eigen zoektocht begon met psychologie lezen, rebalancing massage (leren voelen) en daarna allerlei soorten lichaamswerk. Toen ik begon te voelen kon ik pas verder naar dingen zoals satsang en inquiry. Dat is ook de reden dat ik in mijn sessies en weekenden met Geert (nieuwe weekenden in 2021) werk met andere methodes. Iedereen moet uitzoeken wat voor hem of haar werkt. En als er iets werkt dan ga je daarmee door. Werkt iets niet, stop er dan mee.

Het is net als het ervaren van non duale essenties. Iedereen heeft toegang tot een andere essentie of eenheidservaring en dat is goed om te weten. Ik vind hierin het werk van AH Almaas goed. Hij beschrijft al die subtiele verschillen in zijn boeken (lees bijvoorbeeld eens negen facetten van eenheid). Een ander persoon die met een open vizier deze materie benaderd is Jeffery Martin. Door zogenaamde verlichte mensen te interviewen en met verschillende programma’s te expirimenteren lijkt hij de wereld van bewustzijnstransformatie transparant en non nonsense te maken.

Share This
Stel hier je vraag