fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Voor mij staat de draak voor bescherming van de community/samenleving en wijsheid.  Fundamenteel Welzijn geeft gereedschap om jouw beschermende en wijze rol in de maatschappij te verwezenlijken.

Maandag 19 september 12.00 tot vrijdag 23 september 13.00.

  • De principes en de ervaring van Fundamenteel Welzijn
  • We gaan vooral ervaren en implementeren van dagelijkse beoefening
  • Het leven vieren (wandelen, dansen, genieten)

Prijs: 550 euro.

Onmiddellijk en confronterend, direct naar jouw kern

Wil je helder worden op het gebied van;
1.ontwaken = is jezelf kennen als het Absolute via de lichamelijke sensaties en non duale essenties. Weg met onwetendheid.
2.groei = je hoogste visie leven door jezelf over te geven aan je hoogste impuls. Denken en doen vallen samen met het allerhoogste. Weg met luiheid.

Het volgen van jouw hoogste energie brengt jou en de mensen om je heen tot leven. We leven een aantal dagen als community en iedereen helpt met taken zoals koken en opruimen. Community living gaat de komende tien jaar een vlucht nemen. Steeds meer mensen willen in een community leven, maar wat houdt dat nu precies in? Daar kom je (deels) achter tijdens deze gathering. Minder kosten, minder werken meer verbinding met anderen en de natuur.

We komen direct tot de kern, daar moet je wel tegen kunnen

Leer jezelf zijn in de chaos en openheid van community living. We verblijven op een authentieke finca boven op een berg. Er is geen wifi. De finca staat op een groot stuk land met vijg en olijf bomen. Er is een groot yogadek waar we workshops op doen. Er zijn verschillende mooie stranden om de hoek.

Eenvoud, overgave, de wind, de insecten, de diepe stilte…

Wanneer je eerder wil komen en/of langer wil blijven, mail dan even naar ferrymaidman@gmail.com. Dit kost 35 euro per dag. Ook voor en na de gathering is er plek om te overnachten.

Dag programma.
8.00 ontbijt
9.00 opruimen
9.30 embodied satsang, nature hike of ademen
12.00 vrije tijd, lunch zelf regelen aan een van de heerlijke strandjes
17.00 emboedied satsang, inquiry of ademen
19.30 diner
20.00 authenticiteitcircel of vrije tijd

Een retourvlucht kost maximaal 250 euro wanneer je op tijd boekt (via transavia, rayan air, vueling of skyscanner bijvoorbeeld). Het is een half uur rijden van het vliegveld. Bij voorkeur huur je zelf een auto, want om strandjes en plekken te ontdekken heb je die nodig. Wanneer je daar geen financiele middelen voor hebt of je blijft op de berg kan ik je van het vliegvekd ophalen (eenmalig 25 euro).

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

14 + 6 =

Share This
Stel hier je vraag