fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Maandag 19 september 12.00 tot vrijdag 23 september 13.00.
Prijs: 550 euro (verblijf, excursies en eten).

Fundamenteel Welzijn is het resultaat van mijn zoektocht. Ik heb gaandeweg een aantal beoefeningen samengesteld die werken. Het doel van deze week is om jou te laten ervaren wat Fandamenteel Welzijn is en hoe je dat in de dagelijkse realiteit van werken en gezin kunt beoefenen.

Wil je helder worden op het gebied van;

1.ontwaken = is jezelf kennen als het Absolute/voorbij Kennendheid via de lichamelijke sensaties en non duale essenties. Weg met onwetendheid.

Ik wil deze dagen volledig beschikbaar zijn om alle vragen over ontwaken te beantwoorden, zodat jij ziet dat je al ontwaakt bent! Het zijn concepten en ideaalbeelden die in de weg staan van wat je al bent. Door in het moment je twijfel en vragen uit te spreken komt er inzicht.

2.groei = je hoogste visie leven door jezelf over te geven aan je hoogste impuls. Denken en doen vallen samen met het allerhoogste. Weg met luiheid.

Het volgen van jouw hoogste energie/verlangen is een eenheidservaring en brengt jou en de mensen om je heen tot leven. We doen een uitgebreide oefening om jouw zielskwaliteiten boven water te krijgen. Deze kun je dan elke dag inzetten in elke situatie.

Alles wordt ondersteund door handleidingen en deze kun je voor je eigen praktijk en de begeleiding van mensen gebruiken. Het is ook te gebruken als een kleine opleidingsweek.

We doen ook ademsessies met Tom van Hujijstee. Supertransformerend en humorvol.

Ik vind naast ontwaking mijn vrijheid in het volgen van mijn hoogste impuls/intentie/verlangen. Ik laat me niet remmen door gevoelens van schuld, schaamte, weerstand, uitputting en angst. De realisatie; IK (het Absolute/kennendheid) ben ik (de persoon Ferry). Mijn hoogste impuls/intentie/verlangen komt voort uit mijn lichamelijke verbinding met het universum. De werking van verlangen wordt omgedraaid; het verlangen geeft aan dat het gaat gebeuren. Ik hoef alleen mijn hoogste impuls te volgen.

Je dringt direct door tot jouw kern, daar moet je wel tegen kunnen

Leer jezelf zijn in de chaos en openheid van community living. We verblijven op een authentieke finca boven op een berg. Er is geen wifi. De finca staat op een groot stuk land met vijg en olijf bomen. Er is een groot yogadek waar we workshops op doen. Er zijn verschillende mooie stranden om de hoek.

Eenvoud, overgave, de wind, de insecten, de diepe stilte…

Wanneer je eerder wil komen en/of langer wil blijven, mail dan even naar ferrymaidman@gmail.com. Dit kost 35 euro per dag. Ook voor en na de gathering is er plek om te overnachten en innerlijk werk te doen.

Dag programma.
8.00 ontbijt
9.30 focusing+  (inspiratie Eugene Gendlin)
12.00 vrije tijd, lunch zelf regelen aan een van de heerlijke strandjes
17.00 authenticiteitcirkel (inspiratie Circling Europe)
19.30 gezamenlijk diner
20.00 vragen en integratie (satsang)

Een retourvlucht kost maximaal 250 euro wanneer je op tijd boekt (via transavia, rayan air, vueling of skyscanner bijvoorbeeld). Het is een half uur rijden van het vliegveld. Bij voorkeur huur je zelf een auto, want om strandjes en plekken te ontdekken heb je die nodig. Wanneer je daar geen financiele middelen voor hebt of je blijft op de berg kan ik je van het vliegveld ophalen (eenmalig 25 euro).

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

14 + 13 =

Share This
Stel hier je vraag