fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Vijf daagse bijeenkomst.

Doormiddel van het uitspreken van jouw intentie, inquiry, (authenticiteit)cirkels, wet van aantrekking, natuur hikes, verbonden ademen, satsang en een extatic dance schijnen we licht op;

1.ontwaken = is jezelf kennen als het Absolute/voorbij Kennendheid via de lichamelijke sensaties en non duale essenties. Weg met onwetendheid. Ik wil deze dagen volledig beschikbaar zijn om alle vragen over ontwaken te beantwoorden, zodat jij ziet dat je al ontwaakt bent! Het zijn concepten en ideaalbeelden die in de weg staan van wat je al bent. Door in het moment je twijfel en vragen uit te spreken komt er inzicht.

2.groei = je hoogste intentie/visie leven door jezelf over te geven aan je hoogste impuls. Weg met luiheid. We kijken naar onze dieptse angsten en geven ruimte aan alles wat komt. Op deze manier ontstaat er nieuwe levensenergie en richting. Dit is allemaal te oefenen.

We doen een uitgebreide oefening om jouw persoonlijke essentie en intentie te formuleren voor het komende jaar. Met een duidelijke intentie werkt het principe van “je hoogste impuls volgen” enorm sterk in de manifestatie.

Het lichaam is superintelligent. Om deze intelligentie wakker te maken doen we veel lichaamswerk. Voor elke realisatie of groei is er energie nodig. Ook dit zal door lichaamswerk toenemen.

Ik vind naast ontwaking mijn vrijheid in het volgen van mijn hoogste impuls/intentie/verlangen. Ik laat me niet remmen door gevoelens van schuld, schaamte, weerstand, uitputting en angst. De realisatie; IK (het Absolute/kennendheid) ben ik (de persoon Ferry)noem ik ook wel de Persoon van Essentie. Deze persoon is grenzeloos en solide tegelijkertijd. Voor mij is dat de belichaming van ontwaking.

Globale dag programma.

7:00 Dynamic meditatie (4 ochtenden)
8.30 Ontbijt
10:00 Inquiry-ontwaking  (1 sessie) ,verbonden ademen (1 sessie), bepalen purpose (1 sessie),  natuur hike (1 sessie), zelfexpressiecirkel (1 sessie)
13:00 Lunch
14:00 Siësta
16.00 Inquiry – ontwaking (1 sessie), aandachtcirkels (1 sessie), rijkdom manifesteren (1 sessie), surrendered leadershipcirkel (1 sessie), satsang (1 sessie)
19.30 gezamenlijk diner
20.30 satsang (4 sessies) , extatic dance (1 sessie)

Kosten: 675 euro (inclusief maaltijden, excursies en oppikken vliegveld)

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

8 + 14 =

Share This
Stel hier je vraag