fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Verandering begint met dromen

De Kennendheid van wat je bent zal steeds verder doordringen in het dagelijkse leven. Misschien kun je jezelf voorstellen dat wanneer jij iets bent wat niets nodig heeft en geluk is in zichzelf dat al het streven stopt. Dat er een heldere aanwezigheid is wat niets verlangt en nergens heen gaat. Er is geen tijd en geen goed of fout. Er is Zijn.

Stel je voor dat iedereen zich dit realiseert. Dan is er een andere wereld, een andere samenleving. Er zal nog steeds werken, economie en productie zijn. Het accent zal echter verschuiven van eigen gewin naar geluk voor het geheel. Een andere denk en voel structuur van delen en werelds denken. Hoe kunnen we met zijn allen overleven op een prettige manier?

Wat heb je werkelijk nodig? Voedsel, onderdak en langdurige zorgzame relaties. Luxe en smartphones zijn optioneel. Er is niets mis met iedereen een smartphone de vraag is wel; waar heb je het uiteindelijk voor nodig? Op dit moment is het grotendeels een afleiding van diepgang en een verlengstuk van het oppervlakkige denken en voelen. Het geeft een idee van verbinding, maar in werkelijkheid is het een nieuwe vorm van dissociatie/vervreemding van het lichaam en elkaar. Wanneer er werkelijk vervullend contact is verdwijnt een groot deel van de behoefte aan deze soort technieken.

Wanneer er een genieten om niets in onze ervaring is gaan we spelen. De zware lading uit het denken verdwijnt en er is ruimte om te leven.

Werken wordt een activiteit van en voor het geheel. Het is een offer aan het leven. Ik zie voor me dat al het werk wat gedaan moet worden op een website staat en dat je vanzelf elke dag inspanning geeft aan iets waar je die dag zin in hebt. Alles is in overeenstemming met elkaar, er is een gezamenlijke geest die samen werkt. Informatie geeft de leiding. Wie heeft wat waar nodig?┬áZie hier uitgewerkt gedachtegoed….

Ik zie veel onderling contact en authenticiteit. Het is bekend dat criminaliteit en verslavingen voortkomen uit armoede en een gebrek aan liefdevol contact. We weten alles, er is alleen niet die Zelfrealisatie die nodig is om het gehele systeem te veranderen.

Tot die tijd zal ik de kennis en ervaring van Zelfrealisatie verspreiden en belichten. Het kan geen kwaad en ik doe het met liefde.

Share This
Stel hier je vraag