fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Ibiza spirituele vakantie.

Stilte centrum, rauwe eenvoud en (jouw) natuur.

In deze laagdrempelige (en soms chaotische) gathering volgen we de hoogste energie van onszelf in de groep. Iedereen helpt met taken zoals koken en opruimen. 

Deze gatherings zijn een avontuur, waarin je jouw innerlijke kracht wakker maakt

Er is voldoende ruimte om jezelf terug te trekken en je eigen plan te volgen. Tegelijk is er minder privacy dan je waarschijnlijk gewend bent. Steeds meer mensen willen in een community leven, maar wat houdt dat nu precies in? Daar kom je (deels) achter tijdens deze gathering.

Leer jezelf zijn in de chaos en openheid van community living

Wanneer je iets wil inbrengen krijg je een workshop plek. Alles is welkom. Laat jezelf leiden in het moment. Dat maakt het samen zijn extra mooi. We zullen de mooiste strandjes en natuurplekken bezoeken.

Inclusief een ademsessie met Tom van Huijstee

We verblijven op een oude finca boven op een berg. Er is geen wifi. De finca staat op een groot stuk land met vijg en olijf bomen. Er is een groot yogadek waar we workshops op doen. Er zijn verschillende mooie stranden om de hoek.

Ik voel me op de finca als Ramana Maharsi; de berg, de droogte, de wind, de diepe stilte…

Prijs: 650 euro inclusief vegetarisch ontbijt en dinner, slaapplek (exclusief vliegreis en lunch). Je kunt ook een tent meenemen en zo een plek voor jezelf maken op het grote terrein.

Start: 16 mei om 17.00

Wanneer je eerder wil komen en/of langer wil blijven, mail dan even naar ferrymaidman@gmail.com. Dit kost 35 euro per dag. Ook na de gathering is er plek.

Er zijn verschillende (lichaamsgerichte) workshops; hara, authenticiteitcirkel, embodied satsang, meditatie, verbonden ademen, schitterende natuur hikes.

Gathering for Free spirits dag programma.

7.00 embodied satsang
8.00 ontbijt
9.00 afstemmen van de dag
9.30 workshop of wandeling
12.00 vrije tijd, lunch zelf regelen aan een van de heerlijke strandjes
17.00 workshop
19.30 diner
20.00 vrije tijd

Een retourvlucht kost maximaal 250 euro wanneer je op tijd boekt (via transavia of vueling bijvoorbeeld). Het is een half uur rijden van het vliegveld. Ik kan je ophalen of je huurt zelf een auto. Ik raad een eigen auto aan, zodat je vrij kunt bewegen over het eiland.

Wanneer je betaalt neem ik binnen een week contact met je op om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

3 + 4 =

Share This
Stel hier je vraag