fbpx

In deze laagdrempelige gathering volgen we de hoogste energie van de groep. Iedereen helpt met taken zoals koken en opruimen. Initiatiefnemers zijn Atmani, Amber, Yashodara en ik.

Er is voldoende ruimte om jezelf terug te trekken en je eigen plan te volgen. Wanneer je iets wil inbrengen krijg je een workshop plek. Alles is welkom. Laat jezelf leiden in het moment. Dat maakt het samen zijn extra mooi. Er zijn ook mensen bij de gathering die op Ibiza wonen en aangesloten zijn bij wat er zich allemaal op het eiland afspeelt. We zullen de mooiste strandjes en natuurplekken bezoeken.

We verblijven op een oude finca boven op een berg. Er is geen wifi. Je kunt deze week ook buiten slapen op een matje onder de sterren en je eigen vision quest of dakloosheid ervaren. De finca staat op een groot stuk land waarop je dit veilig kunt onderzoeken. Er zijn verschillende mooie stranden om de hoek.

Ik voel me op de finca als Ramana Maharsi; de berg, de droogte, de wind, de diepe stilte…

Prijs: 350 euro inclusief vegetarisch eten, slaapplek (exclusief vliegreis en uit etentjes). Je kunt ook een tent meenemen en zo een plek voor jezelf maken op het grote terrein.

Start: 27 september om 17.00 opening en daarna samen eten
Einde: 2 oktober om 12.00 na het ontbijt

Dagprogramma.
8.00 ontbijt
9.00 afstemmen van de dag
9.30 workshop
12.00 pauze
13.00 lunch
14.00 vrije tijd (strand, hippie markt, wandelen)
17.00 workshop
19.00 diner
20.00 afstemmen van de avond

Een retourvlucht kost maximaal 200 euro wanneer je op tijd boekt (via transavia of vueling bijvoorbeeld). Het is een half uur rijden van het vliegveld. Ik kan je ophalen of je huurt zelf een auto.

Wanneer je betaalt neem ik binnen een week contact met je op om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

 

Tom van Huijstee is de eigenaar van Healinghouse Ibiza. Hieronder zijn de huisregels die tegelijk een beeld geven van ons verblijf.

Lieve mensen,

Welkom bij Can TierrAguilla, het helingshuis van Ibiza!

TierrAguilla ligt in een beschermt natuur gebied en daarom is onze intentie om de plek zo schoon en duurzaam mogelijk te houden. Bij deze wat huisregels, en ins en outs over de plek:

1. Het huis draait volledig op zonne-energie, dus we vragen je attent te zijn met lichten aanlaten etc.

2. Bovenstaande betekent ook dat de wasmachine alleen bij veel zon kan worden gebruikt. Dus niet op donkere dagen of ’s avonds. Een was draaien kost €2.

3. We vragen je je was en handdoeken te drogen op de waslijnen buiten het huis, en niet op de patio’s en/of stoelen in of om het huis.

4. Oplaadpunten voor je telefoon zijn aanwezig.

5. We vragen je zo weinig mogelijk troep te laten slingeren, zodat het huis ruimtelijk en ontspannen aanvoelt voor iedereen. Laat het meubilair binnen aub, denk aan kussens etc.

6. Je doucht met en drinkt van regenwater. Het water wordt gezuiverd door een osmosefilter. Geniet van je douche, maar wees er bewust van dat zeker in de zomer water schaars is op Ibiza. Af en toe komt er een truck met water ter aanvulling.

7. Gebruik het eco toilet! Scheelt 1000 en liters water!

8. Wc-papier en maandverband graag niet doorspoelen om verstoppingen te voorkomen.

9. We vragen je het volgende zelf mee te nemen:
– Zonnebrand, petje etc.
– Sloffen voor in huis. Schoenen mogen het huis niet in. Zeker in winter voor jaar.
– Bedekkende kleding voor ’s avonds i.v.m. de temperatuur en de muggen.
– Biologische toiletartikelen. De afvoer komt namelijk uit in de tuin.
– Handdoeken.
– Fles voor water. Bij voorkeur van glas of staal.

10. Er is geen WiFi en er is weinig bereik, omdat de plek afgelegen ligt. Communiceer dit eventueel van tevoren met je vrienden en familie, zodat ze niet denken dat je geen contact wil. Op het strand heb je de mogelijkheid te internetten.

11. Je slaapt in principe met twee man op een kamer. In sommige gevallen met drie.

12. We leven in een gemeenschapssfeer, dus af en toe tafeldekken en je eigen bordje afwassen hoort erbij. De Plek is een alcohol en drugsvrije Plek respecteer jezelf je lichaam en je grenzen. Geniet van het hier en nu, de stilte en wat Ibiza je geeft.

Share This