fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Bovenstaand strandje is 5 minuten van onze plek.

Tot rust komen, terug naar eenvoud en (jouw) natuur, het leven vieren en avontuur.

In deze laagdrempelige (en soms chaotische) gathering volgen we de hoogste energie van onszelf in de groep. Iedereen helpt met taken zoals koken en opruimen. Initiatiefnemers zijn Atmani, Amber en ik.

Er is voldoende ruimte om jezelf terug te trekken en je eigen plan te volgen. Tegelijk is er minder privacy dan je waarschijnlijk gewend bent. Steeds meer mensen willen in een community leven, maar wat houdt dat nu precies in? Daar kom je (deels) achter tijdens deze gathering. Je kun ervaren en al je vragen stellen.

Leer jezelf zijn in community living

Wanneer je iets wil inbrengen krijg je een workshop plek. Alles is welkom. Laat jezelf leiden in het moment. Dat maakt het samen zijn extra mooi. Er zijn ook mensen bij de gathering die op Ibiza wonen en aangesloten zijn bij wat er zich allemaal op het eiland afspeelt. We zullen de mooiste strandjes en natuurplekken bezoeken.

We verblijven op een oude finca boven op een berg. Er is geen wifi. De finca staat op een groot stuk land met vijg en olijf bomen. Er is een groot yogadek waar we workshops op doen. Er zijn verschillende mooie stranden om de hoek.

Ik voel me op de finca als Ramana Maharsi; de berg, de droogte, de wind, de diepe stilte…

Prijs: 450 euro inclusief vegetarisch eten, slaapplek (exclusief vliegreis en uit etentjes). Je kunt ook een tent meenemen en zo een plek voor jezelf maken op het grote terrein. 

Samen reizen: Er is een groepje mensen die 26 september heen vliegt om 12.00 (je betaalt 35 euro extra aan de locatie voor een extra nacht) en terug op 2 oktober 9.25.

Start: 27 september om 17.00 opening en daarna samen eten 
Einde: 2 oktober om 12.00 na het ontbijt

Wanneer je eerder wil komen en/of langer wilblijven, mail dan even naar ferrymaidman@gmail.com. Ook na de gathering is er plek.

Er zijn verschillende (lichaamsgerichte) workshops; hara, authenticiteitcirkel, embodied satsang, meditatie, verbonden ademen.

Dagprogramma.
7.00 embodied satsang
8.00 ontbijt
9.00 afstemmen van de dag
9.30 workshop of wandeling
12.00 pauze
13.00 lunch
14.00 vrije tijd (strand, hippie markt, wandelen)
19.00 diner
20.00 afstemmen van de avond

Een retourvlucht kost ongeveer 250 euro wanneer je op tijd boekt (via transavia of vueling bijvoorbeeld). Het is een half uur rijden van het vliegveld. Ik kan je ophalen of je huurt zelf een auto.

Wanneer je betaalt neem ik binnen een week contact met je op om kennis te maken en vragen te beantwoorden.

De intentie van deze plek is een hoge mate van zuiverheid ontwikkelen waarin mensen kunnen helen. In bovenstaande video krijg je een impressie.

Hieronder zijn de huisregels die tegelijk een beeld geven van ons verblijf.

Lieve mensen,

Welkom bij Can TierrAguilla, het helingshuis van Ibiza!

TierrAguilla ligt in een beschermt natuur gebied en daarom is onze intentie om de plek zo schoon en duurzaam mogelijk te houden. Bij deze wat huisregels, en ins en outs over de plek:

1. Het huis draait volledig op zonne-energie, dus we vragen je attent te zijn met lichten aanlaten etc.

2. Bovenstaande betekent ook dat de wasmachine alleen bij veel zon kan worden gebruikt. Dus niet op donkere dagen of ’s avonds. Een was draaien kost €2.

3. We vragen je je was en handdoeken te drogen op de waslijnen buiten het huis, en niet op de patio’s en/of stoelen in of om het huis.

4. Oplaadpunten voor je telefoon zijn aanwezig.

5. We vragen je zo weinig mogelijk troep te laten slingeren, zodat het huis ruimtelijk en ontspannen aanvoelt voor iedereen. Laat het meubilair binnen aub, denk aan kussens etc.

6. Je doucht met en drinkt van regenwater. Het water wordt gezuiverd door een osmosefilter. Geniet van je douche, maar wees er bewust van dat zeker in de zomer water schaars is op Ibiza. Af en toe komt er een truck met water ter aanvulling.

7. Gebruik het eco toilet! Scheelt 1000 en liters water!

8. Wc-papier en maandverband graag niet doorspoelen om verstoppingen te voorkomen.

9. We vragen je het volgende zelf mee te nemen:
– Zonnebrand, petje etc.
– Sloffen voor in huis. Schoenen mogen het huis niet in. Zeker in winter voor jaar.
– Bedekkende kleding voor ’s avonds i.v.m. de temperatuur en de muggen.
– Biologische toiletartikelen. De afvoer komt namelijk uit in de tuin.
– Handdoeken.
– Fles voor water. Bij voorkeur van glas of staal.

10. Er is geen WiFi en er is weinig bereik, omdat de plek afgelegen ligt. Communiceer dit eventueel van tevoren met je vrienden en familie, zodat ze niet denken dat je geen contact wil. Op het strand heb je de mogelijkheid te internetten.

11. Je slaapt in principe met twee man op een kamer. In sommige gevallen met drie.

12. We leven in een gemeenschapssfeer, dus af en toe tafeldekken en je eigen bordje afwassen hoort erbij. De Plek is een alcohol en drugsvrije Plek respecteer jezelf je lichaam en je grenzen. Geniet van het hier en nu, de stilte en wat Ibiza je geeft.

Share This
Chat openen
Stel hier je vraag