fbpx
Absolute, Ego

Persoon van Zijn

In mijn ervaring is de hoogste realisatie de Persoon van Zijn. Dit is een eenvoudig persoon zonder identiteitsgrenzen. Een persoon die volledig in de wereld staat en er tegelijk van onthecht is. De realisatie van het Absolute dringt door in elke persoonlijke gedachte, gevoel en handeling. De Persoon van Zijn is in emotioneel contact met anderen en het leven. Tegelijk is er het bewustzijn van de grenzeloosheid, de illusie, de echtheid en de eenheid van alles. Hoe kan jij super persoonlijk en onbegrensd zijn?

Er is geen splitsing in de behoefte aan langdurige zorgzame relaties, geld verdienen voor levensonderhoud, verblijven als het Buwustzijn/Liefde, ego zwakte en non duale extase. Alles is er tegelijkertijd. Het is wel belangrijk om de verschillende lagen van perceptie te herkennen en niet door elkaar te halen.

Het is mogelijk. Het is wat je bent.

Het leven is echt!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like