fbpx
Essentie

Leren liefde zijn (zondag 14 augustus)

Werkelijk contact leidt naar liefde

Wanneer: zondag 14 augustus
Tijd: 10.00 – 17.00
Lunch: iedereen neemt iets mee en we delen de creaties
Kosten: 30 euro
Adres: Dirk Wittehof 15, Amsterdam

Jasper Merle komt muziek maken. Je kunt een eigen lied laten maken voor 75 euro. Je deelt aan Jasper je thema met je gedachtes en gevoelens, hij stemt daar op af en er ontstaat een persoonlijk lied wat de dagen en weken erna steeds meer betekenis voor je krijgt. Onder in dit een bericht een voorbeeld uit mijn eigen thema rondom contact.

Ochtend: demonstratie focussessie en in tweetallen oefenen
Middag: groepsfocussessie en circling

Met de felt sense als basis gaan we werkelijk contact maken met onszelf en de ander. Door alle sensaties in het lichaam te ervaren met een zachte open houding ontstaat er een liefdevolle ruimte voor de ander om te schitteren. In dit contact opent het hart totaal. Echt contact dringt door in je wezen en leidt naar nieuwsgierigheid, speelsheid, authenticiteit, intimiteit en compleetheid.

Principes deze dag zijn; felt sense ervaren en erbij blijven. vertrouwen in het (groeps) proces, volledige verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ervaring en wezenlijk contact maken met anderen.

Is het je wel eens opgevallen dat je met bepaalde mensen direct een goede chemie/aantrekking hebt? Wat zou er nou gebeuren wanneer je vanuit die intuïtie contact maakt en erbij blijft. Seconde voor seconde. Of misschien andersom. Je voelt direct een weerstand bij iemand. Wat gebeurt er wanneer je toch contact maakt. Hoe kun je daar bij zijn zonder jezelf of de ander te ontkennen? Welke essentie zie je bij jezelf en de ander? Wat zou je de ander daarover willen zeggen of vragen vanuit je hart? Neem eens een risico.

Contact maken vanuit je persoonlijke essentie is onvoorwaardelijk. De behoefte aan werkelijk contact is bij iedereen aanwezig. De dag is gebaseerd op ervaringsleren. De ervaringen en inzichten neem je mee in het dagelijkse leven van werk, relaties en gezin.

Opgeven.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voer de volgende code in: captcha

Previous Post Next Post

You Might Also Like