fbpx
Focussen

Focussen en Zelfrealisatie Demonstratie avond 21 februari 2017 (10 euro)

Focussen brengt wezenlijke verandering

Datum: 21 februari
Tijd: binnenkomen 19.00 – start 19.15 – einde 22.00
Adres: Dirk Wittehof 15 in Amsterdam (parkeren met parkeerschijf)
Kosten: 10 euro 

Deze avond wil ik je laten zien hoe je via je eigen verhalen en lijden bij non dualiteit komt. In deze ervaring van non dualiteit maak ik je bewust van de Kennendheid, wat je bent. De avond bestaat voornamelijk uit observeren, ervaren en stilte. Ik doe drie demonstraties met vrijwilligers, vertel over focussen en de werking van het lichaam. Er is ruimte voor vragen.

Een focussessie duurt ongeveer 20 minuten.

Deze avond is interessant voor iedereen die van satsang, therapie, inquiry en lichaamswerk houdt. Het is een aanvulling op dat wat je al doet. De kennis en ervaring van focussen verdiept je beoefening.

Ik hoop mensen hiermee te inspireren om meer het lichaam te betrekken in de zoektocht naar geluk. Ik geef deze avond praktische handvatten om mee te nemen in het dagelijkse leven. Ik heb een speciaal instructieboekje gemaakt waarmee je thuis en in je werk kunt oefenen.

Voor meer informatie over focussen en zelfrealisatie verwijs ik naar de informatie op deze website. Eerstvolgende focuscursus begint in maart.

Opgeven.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voer de volgende code in: captcha

Previous Post Next Post

You Might Also Like