fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Ontwaken en groei.

“Wanneer je alle leraren hebt ontmoet, alle workshops hebt gedaan, kom je bij mij, de conceptloze aanwezigheid Ik ben. Vanuit dit stilte centrum wordt alles helder”.

Iedereen zoekt naar een vorm van geluk. Het ultieme geluk voor mij is Zelfrealisatie. Daarna allerlei vormen van persoonlijk welzijn. Mijn suggeste is om te beginnen met Zelfrealisatie. Er zijn meerdere leraren op dit gebied. Mijn levende leraren waren Prajnaparamita en Isaac Shapiro. De leraar die alles helder maakte was mijn innerlijke leraar en Nissargadatta was een heldere spiegel. 

Ik heb mijn ervaring beschreven in iets wat ik Fundamenteel Welzijn noem. Kernprincipes zijn; duidelijke instructies om te ontwaken (weten wat je werkelijk bent voorbij bewustzijn), subtiel ervaren van lichaamsbewustzijn (felt sense en essenties), het woorden geven aan gewenste resultaten in je leven en het ondernemen van actie (voorwaarts leven). 

Het vinden en steeds weer terugkeren naar het stilte centrum opent de deur naar echt luisteren en horen wat het leven van jou wil.

Yashodra is mijn vriendin en heeft me geholpen alles te verbeteren. Samen ontdekken we meer en meer.

Mocht je iets willen van ons kun je bellen of mailen (zie ook ferrymaidman.com).

Het leven is echt!

Ferry & Yashodra

De persoon wordt nooit vrij, jij bent vrij van de persoon

Zelfrealisatie

Zelfrealisatie

Enkelvoudigheid. Stel je voor dat Zelfrealisatie het enige doel is in je leven. Dan staat alles wat je meemaakt in dienst van DAT. Door eenvoudigweg elke ervaring te dragen en waar te nemen wordt duidelijk dat jij het waarnemende principe bent. Bewustzijn. In het...

Lees meer

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman & Yashodara Landvreugd met Liefde & Plezier

Stel hier je vraag