fbpx
Community building

Kennismaken en Ontwaken zondag 23 juni 2019

Ontwaking en groei zijn twee verschillende aspecten van de Persoon van Zijn

Deze dag kun je kennismaken met mijn werk. Het is een dag met stilte, aandacht voor subtiele lichamelijke sensaties en vertraging. In de ochtend ik geef een Focussessie naar Essentie met iemand uit de groep en daarna gaan jullie in tweetallen oefenen. In de middag vertel ik  mijn ervaringen met de Authenticiteitcirkel  en gaan we het doen.

Dat wat jij bent is een voortdurende interactie van de binnenwereld met de buitenwereld.

De Authenticiteitcirkel is niet de zoveelste cursus. Het is in de praktijk brengen wat je tot nu allemaal hebt geleerd op het gebied van relaties en zelfonderzoek. Het is spannend, transformerend, confronterend en elke keer totaal anders. Je angst voor mensen verdwijnt en je krijgt zin om jezelf overal  in te brengen zonder masker. Het leven is een avontuur en jij doet mee!

Focussen naar Essentie is de meest directe manier om via een willekeurige dagelijkse context of sensatie tot volledige stilte en liefde te komen. Ik ken geen beter proces. Het includeert en transformeert psychoanalyse en oosterse religie. Wanneer je de stappen kan toepassen heb je altijd een weg naar heelheid en geluk.

Waar: Dirk Wittehof 15, Amsterdam.
Tel: 0651912693
Tijd:  9.30 – 16.00
Kosten: 50 euro

Lunch zelf meenemen en eventueel delen met de anderen.

Aanmelden: door 25 euro over te maken op NL 87 ABNA 0535232578 tnv Ferry Maidman. Prijs is inclusief twee korte uitgeprinte handleidingen.

Opgeven.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voer de volgende code in: captcha

Previous Post Next Post

You Might Also Like