fbpx
Community building

Kennismaking dinsdagavond 15 januari 2019

Ontwaking en groei zijn twee verschillende aspecten van de Persoon van Zijn

Deze avond kun je kennismaken met mijn werk. Het is twee en een half uur met stilte, aandacht voor subtiele lichamelijke sensaties en vertraging. Ik geef een Focussessie naar Essentie met iemand uit de groep en daarna doen we een verkorte Authenticiteitcirkel.

Dat wat jij bent is een voortdurende interactie van de binnenwereld met de buitenwereld.

De Authenticiteitcirkel is niet de zoveelste cursus. Het is in de praktijk brengen wat je tot nu allemaal hebt geleerd op het gebied van relaties en zelfonderzoek. Het is spannend, transformerend, confronterend en elke keer totaal anders. Je angst voor mensen verdwijnt en je krijgt zin om jezelf overal  in te brengen zonder masker. Het leven is een avontuur en jij doet mee!

Focussen naar Essentie is de meest directe manier om via een willekeurige dagelijkse context of sensatie tot volledige stilte en liefde te komen. Ik ken geen beter proces. Het includeert en transformeert psychoanalyse en oosterse religie. Wanneer je de stappen kan toepassen heb je altijd een weg naar heelheid en geluk.

Waar: Dirk Wittehof 15, Amsterdam.
Tel: 0651912693

Dinsdagavonden
Tijd:
19.00 – 21.30

Aanmelden: door 25 euro over te maken op NL 87 ABNA 0535232578 tnv Ferry Maidman. Prijs is inclusief twee korte uitgeprinte handleidingen.

Opgeven.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voer de volgende code in: captcha

Previous Post Next Post

You Might Also Like