fbpx

Zijnsgerichte begeleider

Wil je mensen begeleiden in hun persoonlijke groei?  Wil je gevoel, geluk en verlichting gestructureerd in je begeleidingsaanbod opnemen? Ben je nieuwsgierig naar de Persoon van Zijn? Wil je jezelf verder ontwikkelen?

Na deze training;
kun je zelfstanding focussessies en authenticiteitcirkels geven
sta je volledig in contact met jezelf, de ander en het grotere
ben je zeker over je rol als begeleider van mensen
is er rust in je ervaring

Vanuit mijn ervaring blijf je als zoeker naar geluk of verlichting in rondjes draaien wanneer je het lichaamsbewustzijn niet op een subtiele manier betrekt in je zelfonderzoek. Het denken heeft namelijk de neiging om een gesloten systeem te creëren en de enige uitweg is het lichaamsbewustzijn op een specifieke manier te betrekken.

In mijn training leer ik je twee eenvoudige en gestructureerde manieren om jezelf en anderen via het lichaam tot geluk en verlichting te brengen. Je hebt na dit programma geen leraar of cursus meer nodig, omdat jouw lichaam precies weet hoe jij (steeds weer) tot geluk en verlichting komt.

Zelf ben ik zeker tien jaar intensief bezig geweest met zoeken naar geluk en verlichting; studeren, leraren bezoeken, ayuhuasca, verbonden ademen, zweethutten, etc. Groep in groep uit. Niemand had een goed onderbouwde methode die echt werkte. Pas toen ik de directe koppeling ontdekte tussen het lichaamsbewustzijn en verlichting ontstond bij mij de doorbraak. Ik ken tot op de dag van vandaag geen methode die zo snel mensen tot geluk en verlichting brengt.

Een leraar geeft les vanuit het kader waarin hij zelf tot realisatie is gekomen

De methode bestaat uit drie aspecten;
1.simpele theorie
2.ervaren en oefenen Focussen en Authenticiteitcirkel
3.het groepsproces

Wil je jezelf zes maanden training geven om de wijsheid van het lichaam te integreren in je leven? Wil je de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je persoonlijke groei? Wil je hierna mensen begeleiden?

Verlichting is vol leven en heeft een eigen intelligentie. Welkom bij de laatste teaching op het gebied van verlichting.

Voor September kun je inschrijven via onderstaand contactformulier.

Na deze training kun je zelfstanding focussessies en authenticiteitcirkels geven en heb je geen leraar meer nodig. Deze twee technieken maken de ZIJNskwaliteit in het leven zichtbaar en ervaarbaar. ZIJN is een niet doen vol actie. De actie die voortkomt uit ZIJN is afgestemd op het geheel en is dienend. Ik zie dit als een belangrijke toegevoegde waarde aan de maatschappij. Het gaat over zingeving, essentie, wezenlijke verandering, de eenvoud van aanwezigheid en contact.

Er ontstaan meer momenten van bewust ZIJN in je leven.

De training begint op 7 september op de vrijdagochtend. Oktober is vrij voor wintervakanties. Data na december worden in overleg met cursisten gepland.

Vrijdagochtend 2018.
Data: 7 en 21 sept, 5 okt, 26 okt, 9 en 23 november, 7 december en 21 december.
Tijd: 9.30 – 12.00

Vrijdagochtenden voor gevorderden/zijnsgerichte training: 14 en 28 september, 2, 16 en 30 november, 14 december.
Tijd: 9.30 tot 12.00

Weekenden (je kunt een weekend kiezen, er komen er volgend jaar weer vier):
24 tot en met 26 augustus – dat wat geïntegreerd en losgelaten wil worden –
23 tot en met 25 november – dat wat bedankt wil worden en wil sterven –

De training bestaat uit;
1.Om de week Focussen (12 sessies)
2.Om de week AuthenticiteitCirkel (16 sessies)
3.Intensief weekend  met onder andere zweethut, opstellingen en verbonden ademen
4.Individuele sessies (4 sessies)
5.Intervisie na de training zolang nodig is

Kosten: 900 euro exclusief btw en inclusief reader en all inclusive weekend. In delen betalen is geen probleem. Heb je al een authenticiteit of focustraining gedaan dan kun je dat bedrag er af trekken. Zorgverleners kunnen deze cursussen en training (grotendeels) vergoed krijgen via PLB uren of Levensloopbudget. Kijk bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de website  herstelgerichtluisteren gebruiken in de communicatie.

Ik geef een afgeleide van deze teaching ook in de hulpverlening. Na deze training kun je als trainer op de herstelgericht luisteren website komen en/of deze website gebruiken als promotiemateriaal.

Het is een ervaringsgerichte training waarbij je door veel te oefenen leert hoe je personen en groepen kunt begeleiden. Ik verwacht volledige committment (aan jezelf), wat betekent dat je maximaal drie lessen kunt missen en je bereidt bent om jezelf (op een vriendelijke manier) te confronteren. Mis je meer dan drie lessen dan kun je die tegen extra betaling individueel inhalen.

In het tweede deel van de training geef je minimaal een keer les aan de groep en begeleid je minimaal een persoon voor vier sessies. Beide aspecten evalueren we in de groep. Lesgeven is een intensieve manier van leren. Tijdens het weekend in juni besteden we aandacht aan het voorbereiden van een les.

Ben je bereid om zelf te veranderen, anderen te begeleiden in hun verandering en je innerlijke aandacht te intensiveren? Meld je dan aan.

Aanmelden: door 200 euro over te maken op NL 87 ABNA 0535232578 tnv Ferry Maidman en mij een bericht sturen via onderstaand formulier.

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Voer de volgende code in: captcha