fbpx

Een dag relatie werk (Realplay), een zweethut en een dag Partner Inquiry (focusing), Authenticiteitcirkel (circling) en verbonden ademen.

Realplay.
Wil je inzicht in de onderliggende dynamiek van je relatie, elkaar nog beter begrijpen en liefhebben? Leer een duidelijke structuur om gevoelige onderwerpen te verdiepen. We gaan spelen met partner dialoog (imago therapie) en non violent communication.

Van vrijdag 19.00 tot en met zaterdag 17.00 is er realplay voor koppels. Je krijgt een schitterende kamer in het nieuwe gebouw op Waaldijk 15 en alle maaltijden. Aankomen vrijdag met soep om 18.00.

Kosten 150 euro.

Wanneer je betaalt ben je zeker van je plek. Er is ruimte voor vier koppels. Na betaling stuur ik je binnen 24 uur een bevestiging.

Zweethut.
De hitte, de natuur en de ceremony brengen je bij diepere lagen van jezelf. De hut wordt geleid door Geert van Waaldijk 15. 

Vanaf zaterdag 17.00 is er een zweethut. Het is goed om met een lege maag deze ceremony in te gaan. Na afloop is er iets te eten. Het zal tot ongeveer 23.00. Je kunt gratis overnachten in een tent of in de open lucht. 

Kosten 25 euro.

Wanneer je betaalt ben je zeker van je plek. Er is ruimte voor tien mensen. Na betaling stuur ik je binnen 24 uur een bevestiging.

Fundamenteel welzijn.
Na deze dag zit je gecentreerd in je lichaam en heb je ervaren hoe wijs het lichaam is. Vertrouwen ontstaat in het voelen van je hele lichaam in het moment. We gebruiken ook verbonden ademen om je beter in het lichaam te vestigen.

Zondag is er vanaf 10.00 partner inquiry en in de middag vanaf 14.00 authenticiteitcirkel. Tevens zal ik het kader van Fundamenteel Welzijn verwoorden. Het gaat over ontwaken, langdurige zorgzame relaties en zingeving.

Kosten 50 euro.

Wanneer je betaalt ben je zeker van je plek. Er is ruimte voor twintig mensen. Na betaling stuur ik je binnen 24 uur een bevestiging.

Hele weekend met overnachtingen en maaltijden kost 200 euro. 

Stuur me een bericht als wil komen, dan zet ik je op de lijst. 

Heb je een vraag of wil je contact?

13 + 7 =

Share This