fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Dat geluk iets te maken heeft met rijkdom of succes is de verwarring

Het universum beweegt zichzelf. Het mensenleven beweegt zichzelf. Alles wat door jou heen wil leven gebeurt zonder jouw bemoeienis.

Het werkelijke geluk zit in het ervaren van essentie. Essentie is bijvoorbeeld de ervaring van kracht, vreugde, helderheid, aanwezigheid, leegte of eenheid. In elke essentie zit rust en sereniteit. Daar hoef je niets voor te doen. Dat is waar je van bent gemaakt. Essentie is de eerste vorm van bewustzijn.

Weten dat je bewustzijn bent is het ultieme geluk

Vanuit dit basis geluk om niets kun je spelen met law of attraction en succesdenken. Raak er echter niet in verstrikt. De verwarring met al die succesprogramma’s is dat het je een idee van identiteit en controle geeft. Een recept voor ongeluk.

Het is vanzelfsprekend dat het focussen op een bepaald verlangen of een bepaalde gedachte soortgelijke dingen aantrekt. Daar kan je jaren mee bezig zijn. De ene keer heb je succes, de andere keer niet. Wat ik wil duidelijk maken is dat daar je werkelijke geluk niet is te vinden. Zie dat hele creatie proces als een spel. Heb geen voorkeur voor rijkdom of armoede, succes of falen.

Mijn instructie is; verlang, onderneem actie en laat elke verwachting aan het resultaat los

Door deze houding te oefenen raak je los van actie en resultaat denken. Dan kom je vanzelf bij essentie en bewustzijn. Het is een mogelijkheid geen must. Ik schrijf dit voor diegene die interesse hebben in een vorm van geluk die voorbij het dagelijkse gewin en verlies van pijn en genot willen kijken.

 

Share This
Stel hier je vraag