fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Yashodara en ik zijn nu ongeveer vier jaar met elkaar en we groeien steeds meer naar elkaar toe. Ik ben haar dankbaar voor haar commitment en enthousiasme.

Naast het samenwonen (allebei een eigen slaapkamer, financiën en opvoeding gescheiden)  werken we ook steeds meer samen op allerlei gebieden (dak en thuisloze opvang, projecten met herstelgerichtluisteren,nl, open up festival, etc.). Het is een blessing dat we elkaars interesses delen. Ik had nooit gedacht zo veel en makkelijk met iemand (mezelf) te kunnen zijn.

Een natuurlijke ontvouwing is dat we de spiritueelleraar site ook samen gaan runnen. Dat betekent onder andere dat we meer realplay met koppels gaan doen. Dat is iets wat Yashodara heeft ontwikkeld vanuit haar interesse. Er ontstaat nu in augustus een koppel weekend op de mooie plek van Geert en Barbara. Ik vind het zelf ook altijd weer leerzaam om de relatie te verdiepen. We gaan uit van drie fases; romantische/verliefde, strijd en bewuste fase. Volgens mij zitten wij in de bewuste fase met terugvallen naar romantische momenten. De strijdfase zat hem vooral in het samenwerken (twee kapiteins op een schip) en mijn patroon met vrouwen (twee moeders trauma en biologische drive).

Verder zijn we samen aan het leren en studeren hoe we onze verhalen en ervaring in online cursussen kunnen vertalen. Internet leren blijft toenemen. Sinds ik een webinar bij Mok van webbouwen aan de keukentafel heb gedaan begrijp ik pas echt goed wat een mogelijkheden daar liggen. Het blijft spelen met hoe het leven zich ontvouwt. In mei gaan we op het ibizaretraite wat filmpjes maken en in juli of augustus zullen de eerste online dingen waarschijnlijk af zijn.

Stiekum (ontdeugend avontuurlijk gevoel) zie ik deze internet ontwikkeling ook als een opvoedingstip aan mijn dochters. Ik kan concepten hebben over wat ik ze wil laten weten voor hun leven, maar het werkelijk laten zien heeft volgens mij veel meer invloed. Ik wil hun laten ervaren dat al die nieuwe techniek ook kan leiden naar nieuwe vormen van vrijheid. Ik zie ons binnen twee jaar ergens in het buitenland wonen en via internet ondernemen. Bijvoorbeeld duizend euro omzet per maand om te leven en mijn huis verkopen (veel overwaarde op dit moment en het gaat hier sowieso onder water lopen op termijn). Er is allemaal geen haast bij en tegelijk zie ik het verhaal groeien.

Share This
Stel hier je vraag