fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Wij gaan begin 2022 definitief naar Ibiza. Je kunt langskomen wanneer je een sterk verlangen hebt naar Zelfrealisatie.

Het wonen in de healingmountain community op Ibiza is een voortdurende meditatie. Overgave kan ik hier ontwikkelen in alledaagse situaties en in contact met mensen. Het is vooral steeds dieper vertrouwen op hoe alles zich ontvouwt. Het denken wordt vanzelf geminderd en werkt alleen nog functioneel. Visie en actie ontstaan in het moment.

Ibiza is een raar eiland. Het nodigt mij en anderen uit om in volledige puurheid te komen. Alle patronen worden naar boven gehaald. De community versterkt het nog eens extra. Het is een soort hoge druk pan en wanneer je het kan containen en met zelfreflectie benaderd gaat het proces van groei verder.

Vanuit de de realisatie van mijzelf als het Absolute is er ook een verlangen om voluit te leven als persoon. Voor mij betekent dat genieten van eenvoud, het aangaan van (korte) langdurige zorgzame relaties, het spelen met verlangens en impulsen.

Alles gebeurt hier in het moment. Ik noem het tegenwoordig, no vision-vision. Ik merk dat de aandacht bij mijn voorhoofd alle dimensies doordringt. Er is een aanwezigheid waarin alles verbonden is. De keel spreekt zich uit en wil gehoord worden, de hartstreek geeft en ontvangt voluit, de solar plexus houdt alles bij elkaar, de hara ondersteunt de impulsen vanuit rust en kracht, de benen dragen en staan rechtop, de knieen zijn flexibel en de voeten maken contact met de aarde. Het volledige lichaam doet mee.

Het volgen van mijn hoogste inpuls en waarheid brengt me in allerlei avonturen

Het in verbinding zijn met anderen zorgt vanzelf voor actie en bestemming. Bestemming zie ik als verantwoordelijkheid nemen voor wat ik belangrijk vind. Dit speelt zich af op vele nivo’s. Van Samen Doordringen in Liefde tot de keuken opruimen en de was doen.

Vandaag schiet de dompelpomp los bij het wegpompen van het toilet water. Diegene die er mee bezig was komt onder de poep te zitten. Er is even een heftige emotionele situatie, omdat hij baalt. We containen deze situatie met alle aanwezigen en komen als vanzelf in actie. Samen lossen we het op en er is harmonie en voldoening. 

Het lichaam wordt gevoed door de schone lucht, de natuur en het samen zijn

Ik verdiep me op dit moment vooral (weer) in de bio-energetica van de levendigheid (Alexander Lowen en Wilhelm Reich). Hoe lichaam zich langzaam oplaadt met energie en zichzelf wil uiten. Dit gaat op een natuurlijke en rustige manier. Het verbonden ademen en de natuur zijn hierbij erg goed. Healing mountain is bij uitstek een plek om te komen ademen door de vele ademcoaches die er wonen.

Natuurlijke immuniteit aangaan, werken aan algemene gezondheid en een wat langer verblijf in de herfst/winter in een land waar je veel buiten bent worden strategie├źn die kunnen helpen in deze tijd. Hoe het ontwikkelen van een open houding je immuniteit verhoogd kun je lezen in mijn gratis boek als je je aanmeld bij mijn website. Ik gebruik de techniek focusing van Eugene Gendlin om dit praktisch over te brengen.

Ik heb hier in de community een voortdurend gevoel van een spiritueel festival

Mocht je een sterke impuls aan je leven willen geven en open staat voor verbonden ademen neem dan eens contact op. Een maand in deze gemeenschap leven is als meerdere intensives op meerdere gebieden tegelijk. De laatste tijd zit het snel vol. Denk aan verblijfskosten rond de 50 euro per dag voor een twee persoonskamer, zelf eten maken en donaties voor de workshops. Als je zin hebt in een avontuur laat het me weten, dan breng ik je in contact met Tom.

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

11 + 2 =

Share This
Stel hier je vraag