fbpx

Individueel

Waarheid is wat er NU is!

Wil je innerlijke leiding ervaren? Wil je meer lichtheid en essentie ervaren in je leven? Wil je jezelf realiseren als Bewustzijn?

Welkom bij In-dividuele begeleiding.

Wanneer je bent vastgelopen in je leven, een sterk verlangen hebt om jezelf te realiseren of innerlijke leiding zoekt kan ik je tijdelijk begeleiden. Mijn standaard aanbod is vier sessies in twee maanden. In de eerste sessie breng ik je in contact met essentie. In de tweede sessie laat ik je jezelf als Kennendheid ervaren. De laatste twee sessies is een herinneren en wennen aan deze ervaringen met behulp van de vaardigheid focussen. Deze vaardigheid neem je mee en kun jezelf inzetten.

De kracht van dit traject zit in de persoonlijke afstemming en de directheid. Er zijn afhankelijk van jouw manier van leren thuiswerk opdrachten. Je kunt ook een losse sessie boeken.

Resultaten

1.Je leert hoe je het lichaam in 15 minuten tot ontspanning kunt brengen.

2.Je ervaart non duale essenties zoals; kracht, leiding, versmeltende liefde, stilte, licht, warmte, ruimte, leegte, aanwezigheid of helderheid. Per persoon is dit verschillend.

3.Je weet twijfelloos hoe de ervaring van Ik ben is en hoe je hier in kunt verblijven.

4.Met de infrastructuur en technieken die ik je geef kun je na twee maanden zelf verder en houd je een stabiele focus op zelfherinnering en Zelfrealisatie.

Ik ben

Ik ben is pure conceptloze aanwezigheid en ligt precies tussen het persoonlijke en het oneindige in. Het is de deur naar Zelfrealisatie. Ik ben is iets heel simpels en alledaags. Het is zo gewoon dat je er steeds overheen kijkt. 

Vanuit mijn ervaring is het realiseren en herinneren van deze eenvoudige conceptloze aanwezigheid de hoogste spirituele beoefening die er bestaat.

Ik garandeer je dat je na drie maanden de conceptloze aanwezigheid (ik ben) helder ervaart. Ik ben is je basisvertrouwen en je innerlijke leraar. Ik ben is opgebouwd uit liefde, aanwezigheid, gewaarzijn, kracht, leegte en dynamiek. Ik laat je deze verschillende dimensies gedurende het traject onmiddelijk ervaren.

Ouder worden

Na de midlife crisis wat vooral gaat over het erkennen en aanvaarden van je fysieke sterfelijkheid komen er nog een aantal kwetsbare fases. De vitaliteit van het lichaam neemt af en afweermechanismen breken door. Tijdens de begeleiding leer ik je omgaan met het ouder worden.

Twijfelloosheid

Voor mensen die al langer op het pad van Zelfrealisatie zitten en nog twijfel ervaren over hun realisatie zijn deze drie maanden geschikt om volledig twijfelloos te worden. Het maakt niet uit of je al een leraar hebt of een bepaalde leer of religie volgt. Soms ontstaat er een blinde vlek wanneer je lang vanuit een bepaald kader naar bevrijding kijkt. Je kunt dit traject dus doen naast hetgene waar je hart al ligt. Ik vind het leuk om samen met jou tot de kern te komen. De uiteindelijke realisatie is voor iedereen en elke leer hetzelfde.

Op het moment dat je jezelf ervaart als bewustzijn kunnen we in helderheid onderzoeken naar het moment van identificatie met een gedachte of stemming. Identificatie van bewustzijn met een object is de enige belemmering die er bestaat in Zelfrealisatie. De persoon, gedachtes, gevoelens en conditioneringen op zichzelf zijn niet het probleem. Die kun je laten gaan zoals ze gaan.

Patronen

Mocht je in eerste instantie niet geïnteresseerd zijn in Zelfrealisatie dan kunnen we deze sessies ook gebruiken voor het onderzoeken van belemmerende patronen. Belemmerende patronen houden zichzelf in stand, omdat er iets niet gezien is of omdat jij ergens een overtuiging hebt dat het patroon je helpt. Door het stap voor stap waar te nemen ontstaat er meestal ontspanning en heeft dit een bevrijdend effect in je dagelijkse leven.

Ik leer je een eenvoudige manier om via het lichaam en het lijden tot geluk te komen. Ik weet inmiddels dat dit voor iedereen werkt en dat het de kern is van elke religie.

Tip

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in zelfrealisatie of simpelweg met gelijkgestemde mensen wil omgaan ga dan naar satsang met: Prajnaparamita.

Kosten
Een sessie is twee uur en bedraagt 50 euro. Een sessie kan live of per telefoon of skype.

De live sessies vinden plaats in Amsterdam (Dirk Wittehof 15) in de avond tussen 19.00 en 22.00 of vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00. Op uitzonderingen in het weekend.

Geluk wordt (elke seconde) gerealiseerd via het lichaam, denken en voelen. Ik beheers de vaardigheid (focussen) om je vanuit het persoonlijke perspectief via essentie naar het Absolute perspectief te brengen en weer terug. Eenvoudig en direct. Dit is het open geheim van een gelukkig leven; het steeds weer terugkeren als essentie en/of het Absolute. Beide aspecten breng ik tijdens de begeleiding in je ervaring. Het is al in je ervaring, je hebt alleen iemand nodig die het je twijfelloos laat zien, zodat je niemand meer nodig hebt.

Heb je vragen of wil je je opgeven? Stuur me een bericht.

12 + 11 =

NO COPYRIGHT

Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden

Kleine groepen met persoonlijke aandacht

Betaalbaar voor iedereen

Open Source

 

Ferry Maidman | met Liefde & Plezier

Share This