fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Spiritueel centrum Ibiza

Zoek je een innerlijke verdieping tijdens je verblijf op Ibiza?

Spiritueel centrum Ibiza.

We noemen ons centrum “Healing mountain” en ligt in het Noorden van Ibiza (Cala Sant Vicente). De natuur en de mensen die er wonen en komen zijn vooral gericht op heling. We werken gezamenlijk door allerlei weerstanden en angst heen met als resultaat rauwheid, vrijheid en extase. Je kunt de magie van deze plek alleen ervaren door er te zijn. Er is meestal wel ergens een bedje vrij!

Heb je een sterk verlangen om te ontwaken en/of (spiritueel) te groeien? Neem contact met ons op.

Mediteren in ons spiritueel centrum op Ibiza.

We leven hier met vier vaste bewoners en afhankelijk van het seizoen vijf tot tien anderen die enkele weken verblijven. De accommodatie is eenvoudig en rauw. Er zijn meerpersoonskamers en tenten. Het doel is om totaal flexibel en krachtig te worden. Het leven is niet alleen maar leuk en het is de kunst om in je kracht en kwetsbaarheid te blijven staan, wat er ook gebeurt.

Wanneer je hier komt is het belangrijk om een intentie te formuleren en jezelf te kunnen dragen. Ibiza heeft een enorme kracht en vergroot alles uit. Daarnaast nodigen we iedereen uit om steeds weer in zijn of haar hoogste intentie te stappen in het leven.

Wij trainen vooral met verbonden ademen, intentie en inquiry. Er is vaak wel iemand die in de ochtend yoga geeft of een andere vorm van meditatie. De lessen zijn op donatie basis.

Nicaragua.

We zijn op dit moment bezig om een tweede plek in Nicaragua te starten. Er komen tien huisjes te staan en het is een schitterende plek op een eiland Ome Tepe.

Middelen en sexualiteit.

De plek is vegetarisch, alcohol, drugs en rookvrij. Roken kan buiten de poort. De keuze is om in helderheid met jezelf en elkaar te zijn. We zijn niet tegen middelen of sexualiteit. De plek is er voor om je intentie te onderzoeken. Ibiza kan een heftig eiland zijn. Alles krijgt ruimte en daar bewust mee omgaan vergt meditatieve focus. Mocht je tijdens je verblijf in onze ogen verslavingsgedrag vertonen wordt het op zijn minst een onderwerp van gesprek.

Een richtlijn is dat we je aanraden om de eerste weken de aandacht op jezelf te richten

We zoeken voortdurend naar een bepaalde zuiverheid en dat is niet altijd comfortabel. Healingmountain is bedoeld om te helen en daar horen verslavingen niet of steeds minder bij. We wijken soms ook af en kunnen ook flink feesten met alles er op en er aan. We komen echter altijd weer terug op de basis. Als het ergens over gaat dan is het naast zuiverheid een totale flexibiliteit ontwikkelen ten aan zien van leven.

Ik zie een community voor me die bekend is met ontwaking en groei. Iedereen neemt zijn of haar (maximale) verantwoordelijkheid voor iets wat hij of zij belangrijk vindt. Dit is de basis voor een sterk samenzijn. We werken met intenties, beloftes. omgaan met fouten en vergeving. Er is ruimte en steun voor eigenheid en lijden. Samen onderzoeken we wat werkt en niet werkt. 

Verblijfskosten op ons spiritueel centrum Ibiza.

Wij willen betaalbaar zijn voor iedereen. Wanneer je bij ons wil overnachten kost dat tussen de vijfentwintig en vijftig euro per nacht. Dit is afhankelijk van waar je slaapt en hoe lang je blijft. Het programma is buiten de retraites om op basis van donatie. Er is elke dag iets te doen. 

Lessen.

In onze community werken we vooral met verschillende soorten lichaamswerk. Er is verbonden ademen (transformational breathing, rebirthing en triggerpoints), yoga, authenticiteitcirkels en embodied satsang. Er zijn ook workshops rondom andere thema’s afhankelijk van de leraren/trainers die er op dat moment zijn. Je kunt ook zelf iets inbrengen.

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

3 + 13 =

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman & Yashodara Landvreugd met Liefde & Plezier

Share This
Stel hier je vraag