fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Spiritueel centrum Ibiza

Zoek je een spiritueel centrum tijdens je verblijf op Ibiza?

Spiritueel centrum Ibiza.

Healing mountain is een spiritueel centrum in het Noorden van Ibiza (Cala Sant Vicente) waar je enkele weken kunt wonen. We doen veel lichaamswerk en embodied satsang. We geven regelmatig groepen en we staan open voor spontane ontmoetingen. Heb je een sterk verlangen om te ontwaken en/of spiritueel te groeien? Neem contact met ons op.

Mediteren in ons spiritueel centrum op Ibiza.

We leven hier met ongeveer acht vaste bewoners en daarom heen zijn er afhankelijk van het seizoen vijf tot tien anderen die enekele weken verblijven. De accomodatie is eenvoudig en rauw. Er zijn meerpersoonskamers en tenten. Het doel is om totaal flexibel en krachtig te worden. Het leven is niet alleen maar leuk en het is de kunst om in je kracht en kwetsbaarheid te blijven staan, wat er ook gebeurt. Wij trainen vooral met verbonden ademen en actieve meditaties. Er is meestal wel iemand die in de ochtend yoga geeft of een andere vorm van meditatie. De lessen zijn op donatie basis.

Sexualiteit en verslaving.

Er wordt in onze spirituele community bewust om gegaan met misbruik van middelen en sexualiteit. De plek is in vegetarisch, alcohol, weed en rookvrij. Ook het te snel met elkaar in intimiteit vervallen wordt bespreekbaar gemaakt. Een richtlijn is dat we je aanraden om de eerste weken de aandacht op jezelf te richten. We zoeken voortdurend naar een bepaalde zuiverheid en dat is niet altijd comfortabel. Healingmountain is bedoeld om te helen en daar horen verslavingen niet of steeds minder bij. We kunnen wel eens afwijken en flink feesten (met psychedelica), maar we komen altijd weer terug op de basis.

Verblijfskosten op ons spiritueel centrum Ibiza.

Wij willen betaalbaar zijn voor iedereen. Wanneer je bij ons wil overnachten kost dat tussen de vijfentwintig en vijftig euro per nacht. Dit is afhankelijk van waar je slaapt en hoe lang je blijft. Wat belangrijk is is dat jij spiritueel groeit.

Satsang is het samen zijn met een spiritueel leraar.

In onze community werken we vooral met verschillende soorten lichaamswerk, omdat woorden soms verwarrend zijn. We gebruiken verbonden ademen (transformational breathing, rebirthing en triggerpoints) en embodied satsang (meditatie en gesprek). Op dit moment zijn er twee spiritueel leraren in de community en dat zijn Ferry Maidman en Tom van Huijstee.

Naast deze twee leraren zijn er altijd meerdere trainers aanwezig die hun aanbod delen.

Relatie met een spiritueel leraar.

De relatie met een spiritueel leraar heeft verschillende valkuilen. De leraar en de leerling kunnen allebei in verschillende valkuilen stappen. Het is goed om hier wat over te lezen. Ik heb een uitgebreid artikel geschreven wat je misschien interesseert. Lees het hier..

Een goed spiritueel leraar maakt complexe kennis eenvoudig.

Wij hebben eenvoudige denk en handel wijzes ontwikkeld die grote vrijheid geven. Dit hebben we kunnen doen door het zelf te ondervinden en de kern uit ons zelfonderzoek te vertalen naar effectieve vormen. Tom heeft een mix samengesteld van transformational breathing, rebirthing en triggerpoints massage. Ik heb satsang gecombineerd met verbonden ademen en focusing (Eugene Gendlin). Voor beide vormen geldt dat het lichaam de deur is naar vrijheid en zelfrealisatie.

Heb je een vraag of wil je aanmelden?

1 + 12 =

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman & Yashodara Landvreugd met Liefde & Plezier

Share This
Chat openen
Stel hier je vraag