fbpx
06 48477946 en 06 57934749 info@spiritueelleraar.nl

Het gevoels zelfbeeld van de persoon bestaat vooral uit vele opgeslagen herinneringen van de relationele sfeer met de opvoeders. Tot het zevende levensjaar absorbeer je als kind die relatie oordeelloos. Meestal is dit een kern van een vorm van te kort, omdat je ouders nooit volledig zijn afgestemd op jouw behoeftes. In ergere gevallen was er thuis een voortdurende onveilige sfeer, die is verinnerlijkt als zelfbeeld. Deze innerlijke kern van onveiligheid wordt een achtergrond gevoel en staat de ervaring van Fundamenteel Welzijn in de weg. Wat ik heb ontdekt is dat het lichaam weet hoe het zichzelf in Fundamenteel Welzijn brengt. Enkele minuten op een bepaalde manier focussen op het onprettige gevoel is genoeg om in het lichaam een proces van heling en non dualiteit in gang te zetten.

Ik heb op basis van dit lichamelijke principe twee manieren ontwikkeld om Fundamenteel Welzijn (je natuurlijke staat) duurzaam te ervaren;

  • door (non duale) essentie zoals; stilte, leegte, liefde, ruimte en aanwezigheid direct te ervaren. Partner inquiry is een protocol waarmee je dit consequent herhaalt, totdat je hele wezen zich in Fundamenteel Welzijn bevindt.
  • door nieuwe liefdevolle relaties te verinnerlijken. In de Authenticiteitcirkel¬†leer je vijf peilers waarmee je langdurige zorgzame relaties aangaat en verinnelijkt.

Het lichaam weet hoe het zichzelf in Fundamenteel Welzijn kan brengen. Het is een wonderlijk eenvoudig lichamelijke proces. 

Leven vanuit Fundamenteel Welzijn bestaat vanuit mijn ervaring uit;
1. Ontwaking (mijzelf ervaren als bewustzijn/absolute)—-poartner inquiry
2. Langdurige zorgzame relaties (gezin, collegas, etc.)——authenticiteitcirkel
3. Verantwoordelijkheid nemen voor iets wat ik belangrijk vind in de maatschappij (voor mij zijn dat de zorg voor dak en thuisloze mensen en ontwaking in nederland)—-partner inquiry & authenticiteitcirkel

 

Share This
Stel hier je vraag