fbpx

Zingevings Winkel

producten om de levendigheid in jouw leven te intensiveren 

Zingeving komt voort uit verantwoordelijkheid nemen voor iets wat jij belangrijk vindt

Vind richting en zingeving in jouw leven

Dit zijn een reeks schrijf, teken, visualisatie en reflexie oefeningen die je zelf doet.  Na afloop heb je een individuele sessie om dat wat je hebt ontdekt te bespreken. Zingeving komt voort uit verantwoordelijkheid nemen voor wat jij belangrijk vindt.

De oefeningen kun je in een paar dagen doen of verspreid over enkele weken. Het is gericht op het helder krijgen van je essentie of zielsstroom in de wereld. Ik heb zelf veel aan deze oefeningen gehad.

Wanneer je deze sessie boekt krijg je eerst een link naar de opdrachten. Ik stuur je in de loop van de week een mail om een individuele sessie in te plannen.

Verjaardagscirkel

Het principe is dat er iemand vanuit Fundamenteel Welzijn naar je toe komt en met een eigen groep/familie van maximaal 12 personen zestig minuten aandacht faciliteert volgens de principes van de authenticiteitcirkel. Het resultaat is dat de jarige zich op een diep niveau gezien, gehoord en begrepen voelt. Een origineel cadeau en een bijzondere ervaring!

De verjaardagscirkel is ook te gebruiken voor een afscheid, verwelkoming of andere exclusieve gelegenheid. 

We kunnen ook komen wanneer je steun nodig hebt bij rouw of een andere vorm van lijden. Soms is het fijn om je verhaal te vertellen aan iemand die niet zo dichtbij staat.

Reiskosten zijn 0,30 euro p/km.

Na de betaling neemt iemand binnen 24 uur contact met je op om de datum en plaats af te stemmen.

Partner Inquiry instructieboekje

Dit boekje bevat mijn jarenlange ervaring op het gebied van focusing en ontwaken. Het is ook het boekje wat je gebruikt bij het leren van Partner Inquiry. Het is vooral geschreven voor coaches en lichaamwerkers. Je kunt er zelf mee aan de slag gaan met clienten en wanneer je hulp nodig hebt kun je een individuele sessie inplannen.

Na betaling wordt je gelijk doorgestuurd naar het boek. 

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman | met Liefde & Plezier

Share This