fbpx

Ik ben cocreator

vertrouw je ervaring en volg je hoogste impuls

 

Expressie geven, experimenteren, integreren en transformeren

Wanneer je hebt geleerd hoe je in het moment kunt kiezen om jezelf te ervaren als essentie en/of het absolute is er een basis om te gaan creeren. Creatie komt dan niet voort uit een te kort, maar uit overvloed. Er is niets nodig en het is mogelijk om door middel van het volgen van verlangen en verantwoordelijkheid nemen verder te gaan. Het universum is net als de persoon oneindig in ontwikkeling. Een effectief middel is het bewust bedenken en verbeelden van een toekomst, waarbij je het goede gevoel in het lichaam volgt. Een dergelijke innerlijke keuze en het erbij blijven activeert de wet van aantrekking. Het is alsof het hele universum gaat meewerken aan jouw behoefte. Het komt meestal niet precies zoals je het had voorgesteld en ook niet perse met de tijdlijn zoals je had bedacht. Het is dus bedenken, voelen, handelen en loslaten.

Mijn ervaring is dat het begin van een cocreatie gepaard gaat met onzekerheid, vallen en opstaan. Het wordt echter steeds duidelijker en krachtiger en uiteindelijk ontstaat er een gevoel van meesterschap. In het proces van creeren ontstaan er allerlei synchroniciteiten en toevalligheden die mij aanmoedigen en helpen.

Wat je bent trek je aan

Wat maakt jou levendig? Wat is jouw behoefte? Wat is jouw visie? Wat maakt jou blij? Wat wil jij echt? Wat geeft een positief gevoel? Beschrijf dit in detail, voel het en maak een eerste stap in actie. Met de antwoorden en acties kun je jezelf voorbij je persoonlijkheid gaan ervaren. De persoonlijkheid is meestal een stagnerende energie die je in een comfortzone houdt. Door hier bewust aan voorbij te gaan kun je elke dag een stukje oneindiger worden en jezelf meer uiten in de wereld. In het jezelf volledig uiten ontstaat cocreatie. 

Een negatief gevoel van te kort of angst is een signaal van het lichaam dat er een ander perspectief is

Vind richting, verantwoordelijkheid en zingeving in je leven

Dit zijn een reeks schrijf, teken, visualisatie en reflexie oefeningen die je zelf doet.  Na afloop heb je een individuele sessie om dat wat je hebt ontdekt te bespreken. Zingeving komt voort uit verantwoordelijkheid nemen voor wat jij belangrijk vindt.

De oefeningen kun je in een paar dagen doen of verspreid over enkele weken. Het is gericht op het helder krijgen van je essentie of zielsstroom in de wereld. Ik heb zelf veel aan deze oefeningen gehad.

Wanneer je deze sessie boekt krijg je eerst een link naar de opdrachten. Ik stuur je in de loop van de week een mail om een individuele sessie in te plannen.

NO copyright
Alles op deze website mag je gebruiken en verspreiden
Kleine groepen met persoonlijke aandacht
Betaalbaar voor iedereen

Ferry Maidman | met Liefde & Plezier

Share This